Kezdő varrótanfolyam Győrben

Kiscsoportos órák, egyéni fejlődés

Miért érdemes a kezdő tanfolyamot választanod?

Eszköz 40

Tanulj varrni a saját ritmusodban!

Ha még sosem varrtál géppel, talán még varrógéped sincs, akkor nem kérdés, hogy a kezdő tanfolyamot ajánlom neked. Ha már próbálkoztál otthon szabással- varrással, de azt tapasztaltad, hogy ezek a darabok nem lettek olyan szépek, mint a boltiak, akkor pont azokra a trükkökre, praktikákra van szükséged, amikből jó sokat gyűjtöttem össze a kezdő tanfolyamra. Igyekeztem olyan gyakorlatokat összeválogatni, amik egymásra épülnek. Jól tudod majd használni, akkor is, ha a szíved vágya ruhadarabok készítése és, akkor is, ha lakástextilekből készítenél sok-sok mindent.

Happy attractive young woman seamstress sitting and sews on sewing machine on light background. Concept of sewing, handmade goods. Advertising of studio.

Aktuális kezdő tanfolyamok

A kezdő varrótanfolyam

Eszköz 39

A kezdő tanfolyamot kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretnék magabiztosan elsajátítani a varrás alapjait. Saját varrógéppel vagy varrógép nélkül is részt vehetsz az órákon, a cél, hogy óráról-órára fejlődj. Ehhez igyekszek minden támogatást megadni Neked!

Kezdőknek és ismétlőknek

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól

Alapoktól a gyakorlatig

Már a kezdő tanfolyamon is elsajátíthatod a varrás alapjait.

Sikerélmény már az első órákon is

A tanfolyam úgy épül fel, hogy minden órán kézzel fogható sikerrel gazdagodj.

Kiscsoportos órák

A teljeskörű figyelemért az órák max. létszáma 4 fő.

20 órás tanfolyam

A kezdő tanfolyam összesen 20 órát vesz igényba. Egy tanóra hossza 2,5 óra.

Egyedi vizsgamunka

A tanfolyam végén egy egyedi ruhadarabot vagy egyéb tárgyat készít el minden tanuló. Ebben alkalmazhatod a már megszerzett tudást.

Segítünk dönteni!

Gyakori kérdések a tanfolyamról

Eszköz 40

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól. Várlak szeretettel, akkor is, ha még nincs varrógéped, esetleg csak kipróbálnád magad a varrásban.

A varrógép befűzésével indítva olyan technikákat, praktikákat sajátíthatsz el, amiket a tanfolyam folytatása nélkül is jól tudsz majd alkalmazni például a háztartásban, ruhadarabok javításában, egyszerűbb ruhadarabok készítésében. Néhány közülük: gomblyukazás, alja felhajtás, terítő vagy függöny körbeszegés, cipzár bevarrás. ráncolt fodor, aljafelhajtások… A résztvevők ezután dönthetnek arról, hogy folytatják-e a tanulást akár addig, amíg bármilyen, általuk megálmodott ruhát is el tudnak készíteni. “Vizsgamunka” készítésével zárjuk a tanfolyamot. Ez azt jelenti, hogy mindenki választ egy használati tárgyat, vagy egy egyszerűbb ruhadarabot, amit szívesen elkészítene, amit az eddig tanult technikák felhasználásával (és egy kis segítséggel) már el tud készíteni. A tanulók egy kis izgalommal, de szívesen vágnak bele a tervezésbe, és az elkészítésbe.

A tanfolyam 20 órás, hetente egy alkalmat vesz igénybe, ami 2.5 órás. 

4 fős kis csoportban dolgozom, hogy tanulóimnak tudjam biztosítani a megfelelő figyelmet.

Ha már van varrógéped, és a szállítása is megoldható, bátran hozd magaddal. Így a te varrógéped lehetőségeit fogjuk kiaknázni. Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen.    Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen.    Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Természetesen erre is van lehetőség. Amennyiben ajándékba szánod, kérlek jelezd ezt üzenetben a jelentkezési űrlapon és egy elegáns ajándékkártyával kedveskedünk a megajándékozottnak. A kártyát online is letöltheted vagy átveheted személyesen a műhelyben!

Mit tartalmaz a tanfolyam ára?

Eszköz 40

Az ár tartalmazza a tanfolyam díján kívül az anyagköltséget is (textil, cipzár, cérna, gomb, tömőanyag…). Nem tartalmazza a tanfolyam végén készülő “vizsgamunkához” szükséges hozzávalókat.

A Tanfolyam ára

38 000 Ft

/Fő

Eszköz 22

Kapcsolat

Gombostű Varrótanfolyam Győr

Solti Georgina

Eszköz 11

Jelentkezz a tanfolyamra!

Add le jelentkezésedet a következő tanfolyamra!