Kezdő varrótanfolyam Győrben

Kiscsoportos órák, egyéni fejlődés

Miért érdemes a kezdő tanfolyamot választanod?

Eszköz 40

Tanulj varrni a saját ritmusodban!

Ha még sosem varrtál géppel, talán még varrógéped sincs, akkor nem kérdés, hogy a kezdő tanfolyamot ajánlom neked. Ha már próbálkoztál otthon szabással- varrással, de azt tapasztaltad, hogy ezek a darabok nem lettek olyan szépek, mint a boltiak, akkor pont azokra a trükkökre, praktikákra van szükséged, amikből jó sokat gyűjtöttem össze a kezdő tanfolyamra. Igyekeztem olyan gyakorlatokat összeválogatni, amik egymásra épülnek. Jól tudod majd használni, akkor is, ha a szíved vágya ruhadarabok készítése és, akkor is, ha lakástextilekből készítenél sok-sok mindent.

Happy attractive young woman seamstress sitting and sews on sewing machine on light background. Concept of sewing, handmade goods. Advertising of studio.

Aktuális kezdő varrótanfolyamok Győrben

Colorful threads on the table

Kezdő tanfolyam

2023. november 14. 17 óra

Sewing accessories and fabric on a white background. Fabric, threads, zipper, needle, buttons and sewing centimeter.

Kezdő tanfolyam

2023. november 16. 9.30

Sewing accessories and fabric on a white background. Fabric, threads, zipper, needle, buttons and sewing centimeter.

Kezdő tanfolyam

2023. október 24. (Betelt)

A kezdő varrótanfolyam

Eszköz 39

A kezdő tanfolyamot kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretnék magabiztosan elsajátítani a varrás alapjait. Saját varrógéppel vagy varrógép nélkül is részt vehetsz az órákon, a cél, hogy óráról-órára fejlődj. Ehhez igyekszek minden támogatást megadni Neked!

Kezdőknek és ismétlőknek

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól

Alapoktól a gyakorlatig

Már a kezdő tanfolyamon is elsajátíthatod a varrás alapjait.

Sikerélmény már az első órákon is

A tanfolyam úgy épül fel, hogy minden órán kézzel fogható sikerrel gazdagodj.

Kiscsoportos órák

A teljeskörű figyelemért az órák max. létszáma 4 fő.

20 órás tanfolyam

A kezdő tanfolyam összesen 20 órát vesz igényba. Egy tanóra hossza 2,5 óra.

Egyedi vizsgamunka

A tanfolyam végén egy egyedi ruhadarabot vagy egyéb tárgyat készít el minden tanuló. Ebben alkalmazhatod a már megszerzett tudást.

Segítünk dönteni!

Gyakori kérdések a tanfolyamról

Eszköz 40

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól. Várlak szeretettel, akkor is, ha még nincs varrógéped, esetleg csak kipróbálnád magad a varrásban.

A varrógép befűzésével indítva olyan technikákat, praktikákat sajátíthatsz el, amiket a tanfolyam folytatása nélkül is jól tudsz majd alkalmazni például a háztartásban, ruhadarabok javításában, egyszerűbb ruhadarabok készítésében. Néhány közülük: gomblyukazás, alja felhajtás, terítő vagy függöny körbeszegés, cipzár bevarrás. ráncolt fodor, aljafelhajtások… A résztvevők ezután dönthetnek arról, hogy folytatják-e a tanulást akár addig, amíg bármilyen, általuk megálmodott ruhát is el tudnak készíteni. “Vizsgamunka” készítésével zárjuk a tanfolyamot. Ez azt jelenti, hogy mindenki választ egy használati tárgyat, vagy egy egyszerűbb ruhadarabot, amit szívesen elkészítene, amit az eddig tanult technikák felhasználásával (és egy kis segítséggel) már el tud készíteni. A tanulók egy kis izgalommal, de szívesen vágnak bele a tervezésbe, és az elkészítésbe.

4 fős kis csoportban dolgozom, hogy tanulóimnak tudjam biztosítani a megfelelő figyelmet.

Ha már van varrógéped, és a szállítása is megoldható, bátran hozd magaddal. Így a te varrógéped lehetőségeit fogjuk kiaknázni. Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen.    Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen.    Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Természetesen erre is van lehetőség. Amennyiben ajándékba szánod, kérlek jelezd ezt üzenetben a jelentkezési űrlapon és egy elegáns ajándékkártyával kedveskedünk a megajándékozottnak. A kártyát online is letöltheted vagy átveheted személyesen a műhelyben!

Lehetőséged van bármelyik az oldalhoz és hozzám tartozó elérhetőségen jelentkezni. A kapcsolatfelvétel után a tanfolyam díjának az első felét fogom kérni tőled, mint előleget. Ezt lehetőséged van személyesen készpénzben fizetni és utalással is. Ha az én hibámból nem indul a tanfolyam, akkor ezt az összeget természetesen visszafizetem neked, vagy beválthatod egy másik időpontban induló tanfolyamra, esetleg magánórára is. A tanfolyam díj második felét legkésőbb a tanfolyam első alkalmán kell majd fizetned.

Mit tartalmaz a tanfolyam ára?

Eszköz 40

Az ár tartalmazza a tanfolyam díján kívül az anyagköltséget is (textil, cipzár, cérna, gomb, tömőanyag…). Nem tartalmazza a tanfolyam végén készülő “vizsgamunkához” szükséges hozzávalókat.

A Tanfolyam ára

48 000 Ft

/Fő

Eszköz 22

Kapcsolat

Gombostű Varrótanfolyam Győr

Solti Georgina

Eszköz 11

Jelentkezz a tanfolyamra!

Add le jelentkezésedet a következő tanfolyamra!