Rólam

Ismerj meg!

Én és a Gombostű

Eszköz 40
Untitled design (34)

Solti Georgina vagyok a Gombostű varrótanfolyamok oktatója. Már több mint 10 éve vezetek hobbi varrónők számára foglalkozásokat. Szeretem hangsúlyozni, hogy hobbi, hiszen az oktatás ez esetben más módszert igényel. Szakmailag azonos az oktatás az iskolai oktatással, de sokkal szabadabb hangulatú, mivel tanulóink hobbinak választják a varrást, és a legfontosabb, hogy örömüket leljék a munkában.

tanfolyam tananyagát a fokozatosság elve szerint állítottam össze. Célom, hogy olyan technikákat sajátítsanak el tanulóink, amiket magabiztosan tudnak majd használni. Igyekszem tanulóimnak lehetőséget adni arra, hogy a varrástanulás mellett a kreativitásuk is teret kapjon. Én magam is érdeklődök a divat és a különböző testalkatok öltöztetése iránt, így az órákon sokszor kialakulnak ezzel kapcsolatos beszélgetések. Ruhatáram nagy részét magam készítem, ezért az oktatás során fellépő problémák megoldásánál sokszor táplálkozok az így szerzett tapasztalatokból.

Untitled design (34)
Ha a varrást választod, hobbidnak kívánom, hogy örömöd leld benne és egy olyan tudással gazdagodj, amit hasznosítani is tudsz a hétköznapokban is.
Solti Georgina
Eszköz 12

Kapcsolat

Gombostű Varrótanfolyam Győr

Solti Georgina

Eszköz 11

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot és tanulj meg varrni!