Tanfolyamok

Varrótanfolyamok Győrben

Induló kezdő tanfolyam:

 2020. október 20. (kedd) 17 óra; Ez időpont már betelt.

2020. október 29. (csütörtök)17 óra. Ez az időpont már betelt.

2020. november 7. (szombat) 9.30. Ez az időpont már betelt.

2020. november 07. (szombat) 17 óra Még egy hely szabad.

Új időpontok: 2020. október 30. (péntek) 17 óra 

2020. október 28. (szerda) 9.30. 

Kiknek ajánlom a kezdő tanfolyamot?

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól. Várlak szeretettel, akkor is, ha még nincs varrógéped, esetleg csak kipróbálnád magad a varrásban.

Részletek a tananyagból

 A varrógép befűzésével indítva olyan technikákat, praktikákat sajátíthatsz el, amiket a tanfolyam folytatása nélkül is jól tudsz majd alkalmazni például a háztartásban, ruhadarabok javításában, egyszerűbb ruhadarabok készítésében. Néhány közülük: gomblyukazás, alja felhajtás, terítő vagy függöny körbeszegés, cipzár bevarrás. ráncolt fodor, aljafelhajtások... A résztvevők ezután dönthetnek arról, hogy folytatják-e a tanulást akár addig, amíg bármilyen, általuk megálmodott ruhát is el tudnak készíteni. "Vizsgamunka" készítésével zárjuk a tanfolyamot. Ez azt jelenti, hogy mindenki választ egy használati tárgyat, vagy egy egyszerűbb ruhadarabot, amit szívesen elkészítene, amit az eddig tanult technikák felhasználásával (és egy kis segítséggel) már el tud készíteni. A tanulók egy kis izgalommal, de szívesen vágnak bele a tervezésbe, és az elkészítésbe.

Miért érdemes a kezdő tanfolyamot választanod?

Olyan trükkökkel, praktikákkal várlak, amiket profi varrónők alkalmaznak. Ezek egy részét én is oktatóktól tanultam, egy részét saját munkáim által fedeztem fel. Ilyenek például, hogyan érdemes gombostűzni, hogyan tartsd az ollód, milyen irányból, hogyan vasalj, mit vágj ki mielőtt kifordítasz...Tanulóim leginkább teljesen kezdőként jönnek el hozzám, de közülük többen már próbálkoztak varrással. Ők azért keresnek meg, mert a munkáik nem elég szépek, pontatlanok. Ilyen esetben is a kezdő tanfolyamot szoktam javasolni.                                                                                

A tanfolyam időbeosztása

A tanfolyam 20 órás, hetente egy alkalmat vesz igénybe, ami 2.5 órás. 

A tanfolyam létszáma

4 fős kis csoportban dolgozom, hogy tanulóimnak tudjam biztosítani a megfelelő figyelmet.

Tanfolyam ára

38000 forint. Az ár tartalmazza a tanfolyam díján kívül az anyagköltséget is (textil, cipzár, cérna, gomb, tömőanyag...). Nem tartalmazza a tanfolyam végén készülő "vizsgamunkához" szükséges hozzávalókat.

Hozhatsz-e saját varrógépet?

Ha már van varrógéped, és a szállítása is megoldható, bátran hozd magaddal. Így a te varrógéped lehetőségeit fogjuk kiaknázni. Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen.    Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Jelentkezés

Jelentkezésed és további kérdéseid az alábbi elérhetőségeken várom:

06208249581
kapcsolat@gombostu.hu

A csoportos órák helyett a saját időbeosztásod szerint haladnál, fejlődnél?

Neked ajánlom a magánórákat. Illetve még azoknak is,akik már rendelkeznek némi gyakorlattal és kezdő tanfolyamhoz már nem szívesen csatlakoznának. Ha a csoportos foglalkozások tananyagától eltérő, egyedi tananyag szerint szeretnél haladni, akkor neked is a magánórákat javaslom.

Várlak szeretettel foglalkozásaimon

Solti Georgina

 

Fotóalbum a "vizsgamunkákról"

Ebbe az albumba gyűjtöttem össze az eddigi "vizsgamunkákból" néhányat.

https://gombostu.hu/kezdo-tanfolyam-vizsgamunkai