Magán varrótanfolyam Győrben

Maximális figyelem, egyéni fejlődés

Miért érdemes a magánórát választanod?

Eszköz 40

Tanulj varrni a saját ritmusodban!

Ha az időbeosztásod nem engedi meg, hogy minden héten ugyanabban az időpontban vegyél részt varrás órákon, akkor sem kell lemondanod róluk. Én igyekszem majd alkalmazkodni hozzád, legyen az reggel, délelőtt, este… Ha esetleg egyénre szabott tananyag szerint, gyorsabban szeretnél haladni, akkor is érdemes a magán órákat választanod. 

A magánóra ára 5500Ft/ óra vagy 10 órás bérlet esetén 48.000 Ft / 10 óra

Happy attractive young woman seamstress sitting and sews on sewing machine on light background. Concept of sewing, handmade goods. Advertising of studio.

Aktuális kezdő tanfolyamok

Colorful threads on the table

Kezdő tanfolyam

2023. november 14. 17 óra

Happy attractive young woman seamstress sitting and sews on sewing machine on light background. Concept of sewing, handmade goods. Advertising of studio.

Kezdő tanfolyam

2023. november 16. 9.30

Copy of Untitled (16)

Kezdő tanfolyam

2023. október 24. (Betelt)

A magán varrótanfolyam

Eszköz 39

A magán varrásórát kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretnék egyéni ütemben haladni. Saját varrógéppel vagy varrógép nélkül is részt vehetsz az órákon, a cél, hogy óráról-órára fejlődj. Ehhez igyekszek minden támogatást megadni Neked!

Kezdőknek és ismétlőknek

Ajánlom Neked, ha még sosem varrtál géppel, vagy az otthoni próbálkozásaid nem sikerültek túl jól

Alapoktól a gyakorlatig

Már a kezdő tanfolyamon is elsajátíthatod a varrás alapjait.

Sikerélmény már az első órákon is

A tanfolyam úgy épül fel, hogy minden órán kézzel fogható sikerrel gazdagodj.

100% figyelem

Figyelmem csak a tiéd, a te ütemedben haladunk

20 órás tanfolyam

A kezdő tanfolyam összesen 20 órát vesz igényba. Egy tanóra hossza 2,5 óra.

Egyedi vizsgamunka

A tanfolyam végén egy egyedi ruhadarabot vagy egyéb tárgyat készít el minden tanuló. Ebben alkalmazhatod a már megszerzett tudást.

Segítünk dönteni!

Gyakori kérdések a tanfolyamról

Eszköz 40

Neked ajánlom a magánórákat. Illetve még azoknak is,akik már rendelkeznek némi gyakorlattal és kezdő tanfolyamhoz már nem szívesen csatlakoznának. Ha a csoportos foglalkozások tananyagától eltérő, egyedi tananyag szerint szeretnél haladni, akkor neked is a magánórákat javaslom.

Az egyéni foglalkozások tananyagát együtt a tanulóval alakítjuk ki. Először is felmérem a tanuló tudás és gyakorlati szintjét. Ezt követően közösen kitűzünk egy magvalósítandó célt, és én elmondom, hogy hogyan és körülbelül mennyi idő alatt lehetne elérni azt. Ha a tanuló rábólint erre a tananyagra, akkor indulhat is a varrás tanulás.

Magán foglalkozásokat leginkább hétköznap délelőttönként és kora délutánonként tudok tartani. De, ha van szabad időpontom hétköznap esténként is megvalósulhatnak az órák. Ez az időpont hétről hétre változhat.

Igen. Ebben az esetben teljes mértékben a tanuló időbeosztásához alkalmazkodom. Ez lehet 60 perc, 1.5 óra, 2 óra vagy ennél több is.

Természetesen igen. De van lehetőség páros magán órára is. Ha ketten együtt jelentkeztek és nem szeretnétek csoporthoz csatlakozni. Illetve egyéni tananyag szerint, egyéni időbeosztásban szeretnétek haladni, akkor számotokra ez a tanítási forma lesz a legmegfelelőbb.

Ha már van varrógéped, és a szállítása is megoldható, bátran hozd magaddal. Így a te varrógéped lehetőségeit fogjuk kiaknázni. Ha még nincs varrógéped, semmi baj, majd varrsz az enyémen. Menetközben pedig segítek a vásárlásban.

Mit tartalmaz a tanfolyam ára?

Eszköz 40

Az ár tartalmazza a tanfolyam díján kívül a varrástechnikák megtanulásához szükséges anyagköltséget is (textil, cipzár, cérna, gomb, tömőanyag…). Nem tartalmazza a tanfolyam végén készülő “vizsgamunkához” vagy ruhadarabokhoz szükséges hozzávalókat.

A 10 órás bérlet ára

48 000 Ft

/ 10 óra

Eszköz 22

Kapcsolat

Gombostű Varrótanfolyam Győr

Solti Georgina

Eszköz 11

Jelentkezz a tanfolyamra!

Add le jelentkezésedet a következő tanfolyamra!