Varrótanfolyam ajándékba

Ez a bejegyzés egy összefoglaló az ajándékutalvány vásárlásáról és felhasználásáról. Mielőtt utalványt vásárolnál a gombostu.hu foglalkozásaira kérlek olvasd el ezt a tájékoztatót. Bízom benne, hogy minden kérdésedre sikerült választ adnom, de természetesen további kérdéseket is szeretettel várok valamelyik elérhetőségemen.

Milyen foglalkozásokra használható fel az ajándékutalvány?

Az utalvány felhasználható egy 20 órás csoportos varrótanfolyamra, vagy 10 órányi magán foglalkozásra. Ezt később az ajándékozott döntheti el. Nem szükséges a vásárláskor ezt jelezni felém.

Felhasználható az utalvány haladó csoportos tanfolyamra is?

Természetesen igen, ha a kezdő tanfolyamot is nálam végezte el az ajándékozott, ez történhetett magán órák keretein belül is.

Mi történik abban az esetben, ha az ajándékozott lefoglal egy helyet az egyik csoportos tanfolyamon, de valamilyen oknál fogva mégsem vesz részt rajta?

Az ajándékutalványtól függetlenül a 20 órás csoportos tanfolyamra előleg befizetésével lehet jelentkezni. Ez az összeg az aktuális tanfolyam díj fele. Ebben az esetben is előlegnek számítom fel az utalvány értékének a felét, attól a pillanattól, amikor az ajándékozott megerősíti a jelentkezését. Amikor az ajándékozott jelentkezik az egyik csoporots foglalkozás időpontjára, akkor tájékoztatom erről, és csak abban az esetben véglegesítem a jelentkezését, amikor ő ezt a tájékoztatást megkapva véglegesíti a jelentkezését.

Mikor kell jelentkeznie az ajándékozottnak, ha a csoportos tanfolyamot választja?

Ebben az esetben az a legjobb, ha minél előbb beérkezik hozzám az ajándékozott megkeresése. A weboldalon folymatosan frissülnek a tanfolyam időpontok, amik közül lehet majd választani. Előfordulhat olyan is, hogy a kiszemelt időpont már betelt, akkor egy másik időpontot kell választani.

Mikor kell jelentkezni, ha az ajándékozott 10 órás bérletként szeretné az utalványt felhasználni?

Ebben az esetben a kezdés előtt 1-2 nappal is lehet időpontot egyeztetni. De ilyenkor is az a legjobb, ha az egyeztetést nem hagyjuk az utolsó pillanatra, hiszen akkor nagyobb az esélye annak, hogy a leendő tanulót a neki legkedvezőbb időpontban tudjam fogadni.

Mennyibe kerül az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány ára megegyezik az aktuális 20 órás csoportos tanfolyam és a 10 órás magán órai bérlet árával.

Hogyan lehet fizetni az utalvány árát?

Lehetőség van átutalással fizetni, és készpénzben is. A készpénzes fizetésre a tanműhelyben egyeztetett időpontban van lehetőség.

Milyen formában lehet az utalványt átvenni?

Az utalványt online tudom küldeni, mert személyre szólóan történik a nevek és a felhasználási idő szerkesztése. Így az utolsó pillnatban, illetve bármikor van lehetőség utalványt vásárolni.

Meddig használható fel az utalvány?

Az utalvány felhasználási ideje 1 év, a vásárlástól számítva.

Bejegyzés megosztása:

Eszköz 6@3x
Eszköz 32

A Gombostű

Varrótanfolyam Győrben az alapoktól a mestermunkákig! Kiscsoportos és magánórákban segítek, hogy elsajátíthasd a szabás-varrás technikáit.

Kövesd az oldalt!